Nederland | België

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron
Hakron Engineering
engineering

Online catalogus

Bekistingsystemen en hulpmateriaal
Bouwchemie
Stortonderbrekingen, dilataties en sparingen
Centermaterialen en toebehoren
Wapeningsystemen
Waterkerende systemen
Dekkingsafstandhouders
Instort- en hijsvoorzieningen
Oplegmaterialen
Technische systemen
Dilatatie afdekprofielen
Gevel- en afdichtingstechniek
Spouw- en Gevelverankering
Bevestigingsmaterialen
Akoestiek
Materieel, beschermen en veiligheid

prefab beton waterdicht duurzaam epdm anker geluid innofix veilig luchtdicht ufo loodvervanger

Catalogus download

Hakron beton- en woningbouw catalogus
PDF 22 MBnieuws | Hakron stapt in markt geveldragers

Hakron stapt in markt geveldragers

2010-11-18, Hakron Nunspeet B.V.

Hakron maakt bekend dat het nieuwe activiteiten gaat ontplooien. Het betreft de productie, engineering en verkoop van metselwerkondersteuningen en borstweringssteunen

De Nunspeetse onderneming ziet kansen in dit marktsegment door het wegvallen van het drie weken geleden failliet verklaarde BAT Continental. Onder de naam Certacon (een samentrekking van het Latijnse woord betrouwbaar en afkorting voor constructies) worden de nieuwe activiteiten gecoördineerd. De kwalitatief hoogwaardige producten worden op een ISO 9001 gecertificeerde locatie geproduceerd. Een deel van het personeel van BAT, waaronder de engineering, is aangenomen bij het bedrijf. Hiermee wordt vakkennis en werkgelegenheid in de bouwnijverheid behouden.

Certacon
Pascal van Herk, commercieel directeur van Hakron licht toe: “Hakron is al meer dan veertig jaar een vertrouwde naam in de (beton)bouw. Inmiddels bestaat de groep uit een aantal bedrijven die vanaf het eerste ontwerp tot aan de montage op de bouwplaats een bijdrage kan leveren.
Certacon wordt een zelfstandig bedrijf binnen Hakron. Vanuit de locatie Voltweg 6 te Nunspeet zal Certacon vanaf heden de Nederlandse en Belgische markt bedienen.” De dagelijkse leiding is in handen van ing. Wouter ten Caat, hierbij wordt hij ondersteund door het directie-team van Hakron. Zie ook http://www.certacon.nl/.

Hakron Nunspeet B.V.
In de loop van de jaren heeft Hakron zich gespecialiseerd in het adviseren over en verkopen van bekistingaccessoires en constructieve producten voor de betonbouw. Vanuit moderne locaties bedient Hakron de Nederlandse markt. Ook wordt er geëxporteerd naar diverse landen, zowel binnen als buiten Europa. In België is een zelfstandige vestiging, Hakron b.v.b.a. actief. Daarnaast bestaat de Hakron uit Hakron-Terwa, totaalleverancier voor de prefab-betonindustrie en innofiX, een dienstverlener die de montage en applicatie op de bouwplaats kan verzorgen. In Nederland is door Hakron in 2004 een speciale afdeling techniek opgezet. Deze richt zich op projectmatige, technische producten waar extra advisering en begeleiding vereist is. Een andere belangrijke taak van deze afdeling is het adviseren van en contact onderhouden met constructeurs en architecten. Bij de totale groep zijn ca. 70 mensen werkzaam.

Contactgegevens
Certacon b.v.
Tel 0341– 27 88 70
 Fax 0341– 27 88 79
 Voltweg 6 8071 CZ Nunspeet
 Website www.certacon.nl
E-mail info@certacon.nl

 Met vriendelijke groet,
 Directie Hakron Nunspeet bvEigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ 15 november 2018
Betondag 2018


Laatste nieuws

Vacature Productiemedewerker

Vacature Controller

Vacature Technisch Tekenaar

Omniguard beschermfolie


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek