verkoop@hakron.nl | België

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron
Hakron Engineering
engineering

Product assortiment


prefab beton waterdicht duurzaam epdm anker geluid dilatatie veilig luchtdicht ufo loodvervanger kraso


Catalogus download

Hakron beton- en woningbouw catalogusnieuws | Catalogus woningbouw en geveldichting

Catalogus woningbouw en geveldichting

2020-02-03, Hakron Nunspeet B.V.

De nieuwe Woningbouwcatalogus 20 van Hakron biedt een overzicht van het brede assortiment voor woningbouw en geveldichting. Lees meer over luchtdicht bouwen, de grote keuze in loodververvangers, Prefab loketten, spouw- en gevelverankering en kozijnslabben

Download Woningbouwcatalogus 20 

 

Enkele voorbeelden van opgenomen producten: 

  • Prefab EPDM loketten: klantspecifiek gefabriceerde EPDM of lood loketten die trapsgewijs worden toegepast bij de aansluiting tussen verticaal metselwerk en een hellend dakvlak.
  • EASY-lood: het zichtbare lood gecombineerd met een goede en duurzame EPDM-folie. Toepassing is bij bouwprojecten waarbij een traditionele uitstraling wordt nagestreefd, bij renovatie en bij aanbouw op een bestaande situatie waar al in de gevel lood zichtbaar is.
  • Trillingsisolatie G+H, een range producten waarmee contactgeluiden uit de constructie wordt gehaald, door isolatie en dempen van de trillingen. 
  • Compri-loodvervangers voor diverse toepassingen: opgaand werk, renovatie, borstwering, prefab galerijen en balkondetails. De polyester Compri loodvervangers zijn een waterkering en ondersteuning in één product!
  • Blowerproof Liquid, dé oplossing om praktisch alle details naadloos luchtdicht te maken. Hiermee zet u een grote stap richting BENG. Voor meer informatie over dit thema is achterin de catalogus ook de brochure Luchtdicht bouwen integraal opgenomen.
Bij dit productengamma biedt Hakron woningbouwers en voorschrijvers ook haar uitgebreide expertise en ondersteuning aan. Er is een uitgebreide bibliotheek met BIM-objecten van diverse producten. Ook projectmatige oplossingen worden aangeboden.
De Woningbouwcatalogus 20 is zowel off- als online beschikbaar. Een gedrukt exemplaar is vanaf 17 februari gratis aan te vragen. Ook kunt u de woningbouw catalogus downloaden en treft u verder de altijd actuele online-catalogus; deze wordt regelmatig geactualiseerd. Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Laatste nieuws

Baushield luchtdichtingsysteem

Winnaars Hakron Euro poule 2020

Hakron is verhuisd naar Harderwijk

Doe mee met de Hakron EK poule!


Vacatures

Medewerker Assemblage Certacon

Medewerkers Montage en Afdichting Innofix

Junior Engineer

Engineer


Beurs agenda

■ agenda is leeg


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek