verkoop@hakron.nl | België

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron
Hakron Engineering
engineering

Product assortiment


prefab beton waterdicht duurzaam epdm anker geluid dilatatie veilig luchtdicht ufo loodvervanger kraso


Catalogus download

Hakron beton- en woningbouw catalogusvacatures | Supply Chain Coordinator

Supply Chain Coordinator

Werkzaamheden

toeleverancier bouw , groeiambitie, spin-in-het-web.

In deze spilfunctie binnen de organisatie ben je samen met je directe collega verantwoordelijk voor het gehele proces van voorraadbeheer, inkoop, leveranciersrelaties en productmanagement. Jullie werken nu nog voor drie werkmaatschappijen van Hakron, in de toekomst wordt dit aantal waarschijnlijk uitgebreid. Je werkt nauw samen met de afdelingen verkoop, databeheer, financiën, marketing, productie en logistiek alsook met het zusterbedrijf in België. Je rapporteert aan de supply chain manager. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de leveranciers van Hakron.

Je houdt je bezig met het optimale beheer van de voorraden qua waarden en aantallen. Je beoordeelt automatisch gegenereerde besteladviezen en bepaalt welke orders je gaat plaatsen en bij wie. Hiervoor analyseer je data uit het ERP-pakket Microsoft Dynamics AX (365), bijvoorbeeld op het gebied van afnamepatronen en houd je rekening met bijzondere omstandigheden. Waar nodig stuur je waar nodig bij, bijvoorbeeld als een leverdatum afwijkt. Je bewaakt de levering van bestelde goederen en lost eventuele problemen op, zodat gemaakte afspraken worden nagekomen. Continu ben je op zoek naar de juiste balans tussen voldoende voorraad en kostenbeheersing en houd je overzicht over alle lopende orders.

Regelmatig krijg je te maken met het in- en uitfaseren van artikelen. Je gaat in overleg met in- en externe betrokkenen, doet marktverkenning en gaat zo op zoek naar alternatieven. Je houdt je bezig met productontwikkeling en productlevenscyclus vraagstukken. Op dit gebied van productmanagement bestaat voldoende ruimte om te groeien.

Jaarlijks wordt met de leveranciers over nieuwe voorwaarden onderhandeld en worden (raam)contracten afgesloten. Jij bent hier nauw bij betrokken en het is de bedoeling dat je op termijn ook zelfstandig onderhandelingen met leveranciers gaat voeren en je bezig gaat houden met strategische inkoop. Je let goed op de leveringscondities- en data, tijdige beschikbaarheid en een zo gunstig mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Gedurende het jaar onderhoud je en bouw je verder aan de relaties met de leveranciers, met wie vaak al jaren wordt samengewerkt.

Bij al je werkzaamheden heb je een proactieve houding in het meedenken over het efficiënt inrichten van inkoopprocessen, orderstromen, logistieke stromen en procedures binnen en buiten de organisatie. Je hebt oog voor inkoop, data-, en voorraadbeheer, maar ook voor logistiek, warehousing en automatisering.

Profiel

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde relevante opleiding en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je bezit relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een handelsorganisatie. Voor jou is deze functie een mooie uitdaging en een logische stap in je carrière. Je bent het gewend te werken met een ERP-pakket, ervaring met Microsoft Dynamix AX (365) is een pre. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, (basis)kennis van de Duitse taal is handig.

Persoonskenmerken
Je bent een ambitieus persoon met uitstekende analytische vaardigheden. Je vindt het een uitdaging om te zorgen dat gegevens volledig en juist zijn, waarbij je geen aannames doet maar zorgvuldig controleert of informatie juist is. Je krijgt energie van proactief organiseren, pragmatisch werken en resultaten neerzetten. Jouw kracht ligt in het doorgronden van processen, verbanden zien en zaken borgen in afspraken, systemen en procedures.

Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en de overtuigingskracht om zowel intern als extern zaken gedaan te krijgen. Tegelijkertijd heb je de fijngevoeligheid om je communicatiestijl aan te passen als de situatie daarom vraagt. Je durft door te vragen om alle informatie boven tafel te krijgen en hebt goed gevoel voor onderlinge verhoudingen. Bovenal ben je een aanpakker met een dienstverlenende instelling die zich thuisvoelt in een informele en vernieuwende bedrijfscultuur. Je bent bereid hard te werken in een organisatie die flink in ontwikkeling is.

Wij bieden


  • een afwisselende rol binnen een dynamische organisatie waar de lijntjes kort zijn;
  • ruim 100 leuke collegas;
  • een goed salaris;
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen;
  • en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • werken in een gloednieuw kantoor in Harderwijk met een goed uitgeruste gym;
  • elke dag een lekkere verse lunch en de hele dag vers fruit;
  • korting op je zorgverzekering;
  • een duurzame prettige werkomgeving gericht op jouw toekomst.

Geïnteresseerd?

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met:
Arjan Pluimers, Supply Chain Manager, telefoonnummer 0341-278853

Solliciteer nu!
Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag bij Hakron aan de slag? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@hakron.nl ter attentie van Karin Sietzema, HR Manager.

Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Laatste nieuws

Pile-Safe paalkopbeveiliging

Hakron innoveert met Ritplan

Out of the box.

Download nieuwe catalogus 22 en Woningbouwcatalogus


Vacatures

Supply Chain Coordinator

Stagiair marketing

Vrachtwagenchauffeur - Magazijnmedewerker

Technisch talent/engineer

Engineer (Certacon)

Calculator (Certacon)

ICT Process Manager D365FO


Beurs agenda

■ agenda is leeg


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek