verkoop@hakron.nl | België

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron
Hakron Engineering
engineering

Product assortiment


prefab beton waterdicht duurzaam epdm anker geluid dilatatie veilig luchtdicht ufo loodvervanger kraso


Catalogus download

Hakron beton- en woningbouw catalogusvacatures | Coordinator artikeldata

Coordinator artikeldata

Werkzaamheden

Wij zoeken een coördinator artikeldata die zich vast gaat bijten in onze artikeldata.

In deze afwisselende en uitdagende functie ben je samen met je directe collega verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van alle artikeldata binnen de organisaties Hakron Nederland, Hakron België, Certacon, Innofix en Stoter Beton. Je bent een spil binnen de organisatie en werkt nauw samen met diverse afdelingen, zoals verkoop, inkoop/voorraadbeheer, financiën, marketing, productie en logistiek alsook een zusterbedrijf in België. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Hakron heeft duizenden unieke artikelen, waarvan jij zorgt dat alle gegevens compleet, juist en tijdig in het ERP systeem (Microsoft Dynamics 365 F&O) staan; de juiste informatie in dit systeem vormt de basis voor alle processen. Hierbij maak je nieuwe artikelnummers aan en registreer je gegevens als NAW- gegevens, condities, levervoorwaarden en prijzen maar ook maatvoeringen, verpakkingseenheden, kostprijsopbouw en afdrachten. Een deel van de ingekochte artikelen wordt bij Hakron verder bewerkt (anders verpakken, stickeren, product-aanpassing) en jij zorgt dat hiervoor ook zaken als machine-omsteltijden, benodigde materialen, productietijden en manuren juist gekoppeld staan in het systeem. Regelmatig moet je ook zelf berekeningen maken om de juiste informatie te verkrijgen, je werkt bijvoorbeeld staffels uit en berekent de data voor verschillende maatvoeringen van een artikel. Ook genereer je proactief inkoop- en verkoopprijslijsten voor collegas in Nederland en België. Het is belangrijk dat je continu kritisch kijkt of je over alle benodigde informatie beschikt en hier indien nodig achteraangaat. Jouw taak is om te zorgen dat de kwaliteit van alle data systematisch verder verbetert. Je denkt mee over het verder automatiseren van de systemen en komt met verbetervoorstellen voor de werkprocessen op de afdeling.

Profiel


 • hebt een afgeronde MBO opleiding en beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare rol binnen een organisatie met een professioneel centraal datasysteem. Goede kennis van een ERP-pakket is een vereiste, kennis van Microsoft Dynamics 365 F&O is een pré.
 • hebt uitstekende kennis van Excel. Beschik je over technische (bouw) kennis dan helpt dat enorm bij het inwerktraject.
 • bent een cijfermatig sterke persoon met uitstekende analytische vaardigheden en hoge mate van accuratesse.
 • vindt het leuk om in de cijfers te duiken en verder te kijken dan alleen oppervlakkig.
 • ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat alle gegevens correct en volledig zijn verwerkt, waarbij je geen aannames doet maar zorgvuldig controleert of informatie juist is.
 • krijgt energie van proactief organiseren, projectmatig werken en resultaten neerzetten. Jouw kracht ligt in het doorgronden van processen, verbanden leggen en zaken borgen in systemen en procedures.
 • hebt goede communicatieve vaardigheden en de fijngevoeligheid om je communicatiestijl aan te passen als de situatie daar om vraagt. Collegas kennen jou als een gedreven persoon met een flexibele en positieve instelling die op overtuigende wijze mensen meekrijgt.
 • bent een aanpakker met een dienstverlenende instelling die zich thuis voelt in een informele en vernieuwende bedrijfscultuur.

Wij bieden


 • een afwisselende rol binnen een dynamische organisatie waar de lijntjes kort zijn.
 • ruim 100 leuke collegas.
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen
 • en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • werken in een gloednieuw kantoor in Harderwijk met een goed uitgeruste gym.
 • elke dag een lekkere verse lunch en de hele dag vers fruit
 • een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • korting op je zorgverzekering.
 • een duurzame prettige werkomgeving gericht op jouw toekomst.


Jouw toekomst
Jij komt te werken bij Hakron Nederland B.V en wordt onderdeel van de TAP Groep. Hakron Nederland B.V. is een familiebedrijf en toeleverancier van producten voor de beton- en woningbouw. Ons bedrijf bestaat uit enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch bedrijf en enerverende markt.

De TAP Groep bestaat uit acht verschillende merken, actief binnen de Benelux. Deze merken richten zich allemaal op het ontzorgen van onze klanten binnen de bouwsector met hun eigen specialiteiten in verschillende fasen van het bouwproces. Deze bedrijven zijn actief in het leveren van producten en diensten die onder andere het werk in de bouw stroomlijnen en veiliger maken. Iedereen doet dit met veel bevlogenheid en expertise.

Onze groep bestaat uit ruim 100 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch en goed geoutilleerd bedrijf. Zij spelen creatief in op de vragen van hun klanten en bedenken vernieuwende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Innovatie is dan ook een onderscheidend kenmerk van ons assortiment, waarbij altijd voorop staat: de praktijk dient als uitgangspunt. De ambitie van de TAP Groep is om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen binnen de gehele bedrijfskolom in de bouwbranche.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Arjan Pluimers, Supply Chain Manager, telefoonnummer 0341 27 88 00. Direct solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@hakron.nl

Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Laatste nieuws

Hakron innoveert met Ritplan

Pile-Safe paalkopbeveiliging

Out of the box.

Download nieuwe catalogus 22 en Woningbouwcatalogus


Vacatures

Vrachtwagenchauffeur - Magazijnmedewerker

Technisch talent/engineer

Coordinator artikeldata

Engineer (Certacon)

Calculator (Certacon)

Medewerkers Montage en Afdichting Innofix


Beurs agenda

■ agenda is leeg


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek